THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, April 15, 2009

Study Mode


Skang tgh stdy week so sume tgh bz stdy rasenye, so sume tgh dlm stdy mode skng ni... tp aku blum stdy lg pun, xtau nk stdy aper lg mngkin smngt blum dtg lg, tau pun sbb paper lmbat lg. Skng ni tgh lpak kat rmh smbil main tnet, dwnload citer mklumlah tgh addicted dgn siri Chuck s02, heroes s03 & Supernatural s04.... Kpd mmber2 tu slmt bjuang, klo ada notes tu kongsi2 lah skit.
Sem ni hrap2 dpt 4 flat tak pun pling kurang dkan la... tp x tau la trcapai x hjat tu, stat dr mula blajr dlu stiap sem ckp bnde sama tp xpnah dpt pun hahaha....

2 comments:

umiZue said...

wah wah..
aku baru je nak start study..
dah2 la tu men tenet jek..
balik study.. hehe

Ahmad Azrin Aziz said...

:)